Vliegverwachting
lees hier of er gevlogen wordt >>

ParaglidingSchool België

ParaglidingSchool België is tot stand gebracht door Vincent Verbon (mede-eigenaar van Paragliding Holland) en Philippe Vangeel uit Antwerpen, sinds jaren lid van Paragliding Holland. We zijn een samenwerkingsverband om op deze manier het professionele en zeer uitgebreide cursusprogramma van Paragliding Nederland ook in België aan te kunnen bieden. Paragliding Holland bestaat sinds 1989 en is één van de allereerste door de Nederlandse Federatie erkende paragliding scholen. Paragliden is onze passie en ons beroep! Ons professionele instructieteam bestaat uit meer dan 30 enthousiaste en ervaren piloten. Onder leiding van Vincent Verbon en Rob van Baalen (samen meer dan 30 jaar vliegervaring!) helpen wij je graag aan de praktische en theoretische kennis om het schermvliegen op een verantwoorde wijze te leren.

Onze school loopt voorop met alle ontwikkelingen die het vliegen veilig, eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen en staat bekend om z'n individuele benadering van de cursisten en de gemoedelijke, gezellige en vooral niet autoritaire sfeer tijdens de vliegactiviteiten.

Voor een professionele paragliding opleiding ben je bij ons aan het goede adres!


Contactgegevens


België - Philippe Vangeel

Stoppelveld 69
2980 Zoersel België
tel : 03/227.16.32
gsm : 0475/323.058

e-mail : info@paraglidingschool.be

Nederland - Vincent Verbon

Hoefzijde 4-09
3961 MX Wijk bij Duurstede
tel. 0343 - 44 60 66
e-mail: info@paragliding.nl

Je kunt ons ook een e-mail sturen door middel van het e-mailformulier

Lees aub eerst de meest gestelde vragen over tandemvliegen door, alvorens je ons belt!! We verzoeken je vriendelijk vragen m.b.t. tandemvliegen uitsluitend per e-mail te stellen!

KvK Den Haag 190838
ING Bank: NL29INGB0001598737
BIC-code: INGBNL2A
Onze leveringsvoorwaarden.