Vliegverwachting
lees hier of er gevlogen wordt >>

Algodonales - Spanje

In het najaar gaan we naar Algodonales voor een prachtig vliegavontuur in Spanje. Vliegen in Algodonales is de ideale combinatie van vakantie en vliegavontuur! We hebben een hele reeks aan vliegstekken waar we uit kunnen kiezen, afhankelijk van de windrichting en de wensen van de groep. De omstandigheden zijn er doorgaans ideaal in November: lekkere temperaturen, rustige thermiek en goed weer.

Accommodatie

Overnachten doen we in super leuke huisjes die we met zijn allen huren, we hebben er zelfs een zwembad bij! We zitten in verschillende huisjes, met leuke slaapkamers en een eigen keukentje zodat we voor ons eigen ontbijt kunnen zorgen. 's Avonds koken is natuurlijk mogelijk maar wie heeft daar zin in als je ook lekker aan de tapas kunt gaan op een terrasje? Accommodatie is op basis van 2 personen per kamer.

Transport

Tijdens deze reis is al ons transport geregeld:

  • Van het vliegveld naar je accommodatie en weer terug
  • Elke dag vervoer richting de verschillende startplekken
  • Retrieval, mocht je ergens onderweg uitzakken...

Hoe kom ik er?

We vliegen met zijn allen richting Malaga, waar we vervolgens worden opgehaald en naar onze huisjes rijden. Als je op tijd boekt kun je goedkoop (ca. 200 euro) je vliegticket boeken via Ryan Air. We moeten wel proberen zoveel mogelijk dezelfde vlucht te nemen zodat het vervoer vanaf het vliegveld naar onze accommodatie makkelijk te regelen is. Neem even contact op met ons kantoor om te weten welke vlucht je moet boeken.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor halfgevorderde en gevorderde piloten. Je bent welkom om mee te gaan wanneer je recentelijk minimaal ca. 15 vluchten hebt gemaakt. Mocht je twijfelen of deze reis geschikt is voor je, neem dan even contact op met ons kantoor.

Download

In de reisnotities vind je alle belangrijke informatie over de cursus, zoals routebeschrijving, ontmoetingspunt en tijd en telefoonnummers van campings en hotelletjes.

Reisnotities Algodonales