Vliegverwachting
lees hier of er gevlogen wordt >>

India - Bir Billing

Voor het ultieme paragliding avontuur moet je met ons mee gaan naar de Indiase Himalayas! Een schitterende omgeving, ongekende overland mogelijkheden en een unieke cultuur, India heeft het allemaal.

Na aankomst in Delhi nemen we je mee naar het oude, historische gedeelte van deze mega stad, bezoeken we enkele religieuze plaatsen en genieten we van de lokale eetcultuur. 's Avonds stappen we op onze nachttrein richting de Himalayas. Gedurende ons verblijf in Bir Billing zijn we te gast bij Tibetaanse families en krijgen we een uniek inzicht in hun eeuwenoude cultuur.


Tot op heden hebben we bij al onze voorgaande reizen elke dag kunnen vliegen! En dan hebben we het niet over een glijvlucht, maar over urenlange vluchten tussen de toppen van de Himalayas. Voor deze reis moet je minimaal in het bezit zijn van brevet 2 berg.


All in reis

Alle accommodatie en transport is inbegrepen in deze reis. Het vliegticket moet je zelf regelen. Ter plaatse zul je nog een bedrag moeten betalen aan de Indiase regering om te mogen starten. Voor eten en drinken ben je maximaal € 10 per dag kwijt.Reisnotities

Voor uitgebreide informatie over deze reis verwijzen we je naar de reisnotities. Neem voor vragen contact op met ons kantoor.

Reisnotities Bir Billing