Vliegverwachting
lees hier of er gevlogen wordt >>

Marokko - Mirleft

In het voorjaar gaan we traditiegetrouw naar Marokko om iets ten zuiden van Agadir te gaan soaren. Deze reis is niet voor niets altijd erg populair! Vanuit de kou kom je ineens terecht in het aangename klimaat van Zuid Marokko. Vreemde woestijnlandschappen, verlaten stranden en heerlijke Tajines maken het een waar vliegavontuur!.

De vliegomstandigheden zijn een combinatie van soaren en thermieken en zijn er in deze tijd van het jaar ideaal. Bij het soaren staat op de start doorgaans een wat hardere wind dan je wellicht gewend bent: het beheersen van de achterwaartse starttechniek is dan wel zo handig en zal zeker je vliegkansen vergroten. Mocht je de achterwaartse start nog niet beheersen dan gaan we dat tijdens deze cursus uitgebreid oefenen op een van de mooie stranden nabij onze vliegplekken. Eén ding is zeker: na onze Marokko reis kom je terug als een veel beter piloot!
Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor halfgevorderde en gevorderde piloten. Je bent welkom om mee te gaan wanneer je recentelijk minimaal ca. 15 vluchten hebt gemaakt. Realiseer je wel dat het hebben van een goede starttechniek je vliegmogelijkheden zal vergroten! Mocht je twijfelen of deze reis geschikt is voor je, neem dan even contact op met ons kantoor.

Accommodatie

We verblijven met zijn allen in een leuk, comfortabel en goedkoop hotel in het dorpje Mirleft. PWij boeken het hotel voor jullie. Een overnachting kost ongeveer € 10 per dag per persoon. Het eten is er lekker en goedkoop!
Hoe kom ik er?

Transavia vliegt vanaf Amsterdam twee keer per week naar Agadir. En vanaf Brussel kun je vaak goedkoop met Ryan vliegen. De vlucht moet je zelf regelen: hoe eerder je boekt hoe goedkoper het is! Meestal kost het ongeveer € 350,-. Vanaf het airport ben je met een taxi binnen anderhalf uur bij het hotel. Het voordeligst is om contact op te nemen met het hotel (zie reisnotities) en via hen een taxi regelen.

Lees hier meer over Vincents ervaringen in Marokko.

Download

In de reisnotities vind je alle belangrijke informatie over de cursus, zoals routebeschrijving, ontmoetingspunt en tijd en telefoonnummers van campings en hotelletjes.

Reisnotities Mirleft