Vliegverwachting
lees hier of er gevlogen wordt >>

Routebeschrijving Paraglidingschool BelgiŽ.

Vanaf het Noorden - Breda:

Kom vanaf de E19 of A12 op de Antwerpse ring richting Brussel/Gent en neem afslag Borgerhout. Ga rechtsaf en rij onder de spoorwegbrug door op de Plantin en Moretuslei. Aan de derde lichten ga je rechtsaf, de Provinciestraat. Rij deze door, tot je rechtsaf moet en de tramlijnen verlaat. Daar en in de omliggende straten kan je een parkeerplekje zoeken en te voet naar nr 28 komen.

Vanaf het Oosten - Limburg:

Kom vanaf de E34 op de Antwerpse ring richting Brussel/Gent en neem afslag Borgerhout. Ga rechtsaf en rij onder de spoorwegbrug door op de Plantin en Moretuslei. Aan de derde lichten ga je rechtsaf, de Provinciestraat. Rij deze door, tot je rechtsaf moet en de tramlijnen verlaat. Daar en in de omliggende straten kan je een parkeerplekje zoeken en te voet naar nr 28 komen.

Vanaf het Zuiden - Brussel:

Kom vanaf de E19 of A12 op de Antwerpse ring richting Breda en neem afslag Borgerhout. Ga linksaf en rij onder de spoorwegbrug door op de Plantin en Moretuslei. Aan de derde lichten ga je rechtsaf, de Provinciestraat. Rij deze door, tot je rechtsaf moet en de tramlijnen verlaat. Daar en in de omliggende straten kan je een parkeerplekje zoeken en te voet naar nr 28 komen.

Vanaf het Westen - Gent:

Kom vanaf de E17 op de Antwerpse ring richting Breda en neem afslag Borgerhout. Ga rechtsaf en rij onder de spoorwegbrug door op de Plantin en Moretuslei. Aan de derde lichten ga je rechtsaf, de Provinciestraat. Rij deze door, tot je rechtsaf moet en de tramlijnen verlaat. Daar en in de omliggende straten kan je een parkeerplekje zoeken en te voet naar nr 28 komen.

Vanaf Centraal station Antwerpen.

Neem uitgang Astridplein en ga rechtsaf de Carnotstraat in. Aan de tweede lichten ga je rechtsaf, Provinciestraat nr 28.