Vliegverwachting
lees hier of er gevlogen wordt >>

Moergestel

Let op: vanaf 2018 zullen we alleen nog in de 'winter'periode van dit lierterrein gebruik maken: van 1 november tot eind maart lieren we bij goed weer beide weekenddagen in Moergestel. De rest van het jaar wordt er uitsluitend gelierd in Houten.

Midden in het Brabantse landschap tussen de boerderijen met rieten daken en de groene akkers, ligt één van de lierterreinen van Paragliding Holland. Het terrein is ongeveer 800 meter lang en heeft als voordeel dat het lekker breed is en er geen sloten zijn.

Regels lierterrein

  • Laat geen rommel achter op het terrein, ook geen sigaretten peuken!
  • Niet lager dan 150 meter over het huis met het rieten dak aan de noordkant van het veld (de Heuvelstraat) vliegen.
  • Parkeer de auto's niet langs de Heuvelstraat, beter is de overkant van het lierterrein (Molenakkerstraat). Er loopt een gravelpad langs het lierterrein zodat je daarheen kunt rijden.
  • Iedereen betaalt ter plaatse € 7,- voor de boer, tandemklanten betalen € 2,5.

Wij maken je er op attent dat er geen toiletten zijn op het lierterrein.

Een uitleg van de lierprocedures lees je hier.

Routebeschrijving

Vanuit Breda volg de A58/E312 richting Tilburg. Neem de afslag Moergestel (afslag 9) en ga aan het einde van de afslag rechtsaf. Ga dan meteen weer de eerste rechtsaf en volg de weg met de bocht mee naar links. Je rijdt nu op de Heuvelstraat. Nadat je de Servennenstraat aan je linkerhand bent gepasseerd, kom je vanzelf links het lierterrein tegen. Postcode voor de routeplanner: 5066.

GPS coördinaten:

N51.31.341, O5.9.234

Openbaar vervoer

Neem vanaf station Tilburg de bus richting Hilvarenbeek. Uitstappen 1e halte na Beekse Bergen Safari. Wel is het dan zeker nog 45 minuten lopen!